mindenamisport webáruház, webshop
mindenamisport 33564
Asics Gel Cumulus 17 női futócipő

bruttó 45.940 Ft
AKCIÓ! - 46%
bruttó 24.610 Ft

További akciós termékek
Gyermeksarok

Póló kiárusítás+

Kerékpár

Horgászat

Bakancsok mindennapi használatra

Ruházat

Tréning és utcai cipők

Teremcipők

Aerobic - fitness

Atlétika

Boksz és küzdősportok

Futás - kocogás - trekking

Futball

Korcsolya-gördeszka

Kosárlabda

Outdoor-trekking

Síelés-snowboard

Squash-fallabda

Tenisz

Úszás

Extra méretek

OUTLET - még olcsóbban!


Szállítópartnerünk

 Látogassa meg a Mindenamisport.bolthely.hu webüzletet a ShopManian
Segítség
 
FIZETÉS:
- UTÁNVÉTTEL

- SIMPLE KÁRTYÁS FIZETÉSSEL

 
 
Szállítás Magyarország teljes területére futárszolgálattal 3-8 munkanapos határidővel:
 

- Magyar Posta házhozszállítás INGYENES

- Postapontra INGYENES  -  MOL Postapontra INGYENES - Posta csomagautomatába INGYENES
 
- Házhozszállítás - Postapontra - MOL Postapontra Coop áruházba  Simple kártyás fizetéssel INGYENES

 

Méretproblémás terméket kérésre kicserélünk a választott méretre, mely esetben az újrapostázás költségét számoljuk fel.

 
Ne feledje, ha a megvásárolt termékkel bármilyen okből eredően nincs megelégedve, a terméket indoklás nélkül az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti címünkre, a szerződéstől elállhat.
A TERMÉK MÉRETEZÉSÉVEL KAPCSOLATBAN KERESSEN BENNÜNKET, KÉSZSÉGGEL SEGÍTÜNK KIVÁLASZTANI A MEGFELELŐ MÉRETET.
 
Vásárlással kapcsolatos információk:
 
- Rendelés leadása 
- Rendelés törlése 
- Szállítási határidő 
 
- A csomagom szállításáról értesítést kaptam, de még mindig nem érkezett meg. Mit tegyek? 
- Hogyan küldhetem vissza terméket a "Ha nem elégedett, visszafizetjük" elv alapján? 
 

Rendelés leadása
 
1. lépés:
 
Bejelentkezés 
 
Amennyiben az első rendelésről van szó, Önnek regisztrálnia kell az webáruházunkban. Ehhez elegendő megadni egy e-mail címét és kitölteni adatlapunkat. Kérjük, ügyeljen arra, hogy érvényes e-mail címet adjon meg, hogy a rendelés nyomon követésével kapcsolatos minden értesítésünket megkapja. Amennyiben Ön már vásárolt a MindenAmiSport Webáruházban, jelentkezzen be e-mail címével és jelszavával, amelyeket az első rendelésnél rögzített és a rendelés leadásához klikkeljen a "Folytatás" gombra. 
 
2. lépés: 
 
Fizetés és Szállítás 
 
Válassza ki az Önnek megfelelő fizetési módot. A szállítási határidőnk a vételár megérkezését követően  3-8 munkanapon belül. Szállítópartnerünk az MPL Futárszolgálat, ezért a termék áruházunkból történő elindulása után a következő 1-2 munkanapon belül kézhez kapja azt. A megadott határdiőkhöz képest szállítási határidőink módosulhatnak. A nem a mi hibánkből eredő késedelemért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni.
 
3. lépés:
 
Összefoglaló
 
Ellenőrizze rendelését az összefoglalóban: termék(ek) és opciós szolgáltatás(ok), fizetés módja és költsége. Ennél a lépésnél még módosíthatja a mennyiséget, a fizetési módot, a számlázási és/vagy szállítási címet.
 
 
4. lépés: 
 
Rendelés-feladás
 
Rendelése elküldését követően megerősítő e-mailt kap a rendszertől rendeléséről, mindezt követően elektronikusan visszaigazoljuk rendelését.
 
A vételár utalását, kártyás fizetést ezen visszaigazoló email megérkezése után kezdeményezze!
 
Szállítási határidő
 
A szállítási határidőnk a vételár megérkezését követően azonnal, ha az adott termékből azonnal szállítható készlettel rendelkezünk, egyéb készleten lévő termékek esetén 3-8 munkanapon belül. Jelenlegi szállítópartnerünk az MPL Futárszolgálat, ezért a termék áruházunkból történő elindulása után 1 munkanap szükséges a csomag kézbesítéséhez. Kézbesítést megelőzően illetve sikeretelen kézbesítés esetén a futár telefonon keresi illetve értesítő hagyása mellett újból kézbesíti a csomagot, illetve az át nem vett csomag az iiletékes postán 5 munkanapon belül bármikor átvehető. A megadott határdiőkhöz képest határidőink módosulhatnak. A nem a mi hibánkből eredő késedelemért felelősséget sajnos nem tudunk vállalni. A szállításról értesítő mailt kap, amelyben található linken keresztül nyomon követheti csomagját.
 
 
A csomagom szállításáról értesítést kaptam, de még mindig nem érkezett meg. Mit tegyek?
 
Ha belátható és elvárható időn belül nem érkezik meg a csomag, miután a webáruház értesítést küldött a szállításróll, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot
 
 
Hogyan küldhetem vissza terméket a "Ha nem elégedett, visszafizetjük" elv alapján?
 
Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014 (II.26.) Korm. szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszaszolgáltatni. Ne feledje, hogy az árut csak eredeti és teljes állapotában (kiegészítők, eredeti doboz) tudjuk visszavenni. A biztonság érdekében azt ajánljuk, hogy a terméket szállítói nyomonkövetéssel esetleg tértivevénnyel adja fel. A Yellowtradeco Kft. sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
webáruház menüháttér
webáruház menüháttér
webáruház menüháttér

 
BIZTONSÁGOS
    VÁSÁRLÁS 

 Ingyenes 
  szállítás


Termékcsere

Online kártyás

      fizetésSzállítópartnerünk


  
  
 
 
webáruház menüháttér
webáruház menüháttér


Webáruház

0.1113 mp


webáruház oldalszél fájl
   ÁSZF_    Adatvédelem    Csere-Visszaküldés